The Scorpio
Van 't Hof Rijnland
The Scorpio

The Scorpio

Comfortabel wonen in een bloeiende stadswijk

Waar vind je de balans tussen meegaan in het ritme van een levendige stad en genieten van rust, groen en ruimte? In Wormerhoek, Capelle aan den IJssel: met wereldstad Rotterdam om de hoek en volop groen en gemak voor de deur. Het is mooi wonen in The Scorpio.

72 appartementen

Het is mooi wonen in The Scorpio

De bewoners van de 72 appartementen die The Scorpio telt profiteren van de hoge duurzaamheidsprestaties van het gebouw, de uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer, fiets en auto, een modern mobiliteitsconcept van Fleet Facilities met elektrische deelauto’s, de goede voorzieningen in de buurt, de nabijheid van diverse scholen zoals de Erasmus Universiteit en de Hogeschool Rotterdam én de werkgelegenheid in de regio.

Wormerhoek 10-14
Capelle aan den IJssel

Studio

Op de verschillende etages zijn ruime studio’s variërend van 35 m² tot 47 m² te vinden. Dankzij een slimme indeling maak je optimaal gebruik van de ruimte, dát is toekomstbestendig wonen.

Tweekamer- appartement

Met een oppervlakte van 68 m² bieden de tweekamerappartementen alle ruimte om comfortabel te wonen. Door de grote open ruimte is er bovendien veel natuurlijke daglichtinval.

The millennial lifestyle

Een rondje hardlopen door het park, een coffee to go, lunch in The Scorpio’s eigen stadstuin, met een elektrische deelauto naar de markthallen en daarna voldaan aanschuiven op het terras in de buurt met een lokaal speciaalbiertje en een lekkere hap.”

Capelle aan den IJssel

Onder de rook van wereldstad Rotterdam

Capelle aan den IJssel

Parkstad naast economische motor

Capelle aan den IJssel staat bekend als een buitengewoon prettige plek om te wonen en werken, mede dankzij de rustgevende natuur, goede voorzieningen, focus op woningbouw en het florerende bedrijfsleven is het inwoneraantal de laatste jaren flink gegroeid. Omgeven door natuur en een variëteit aan succesvolle bedrijven luidt de slogan van Capelle aan den IJssel niet voor niets: ‘Parkstad naast economische motor’. In 2015 verdiende de stad de titel ‘Groenste stad van Nederland’.

In het 137 hectare tellende Schollebos en het nabijgelegen park Hitland zijn vele wandel-, fiets- en ruiterpaden te vinden. Met het Isala Theater, Bibliotheek aan den IJssel, Theater de Schenkelstee, het Van Capellenhuis en theater- en foodfestival SMAACK heeft de gemeente daarnaast een rijk cultureel programma.

67.000
inwoners
2.650
bedrijven
38.000
werknemers
137
hectare bos
Over de bereikbaarheid

Wormerhoek

Happy singles & couples

Wormerhoek is niet voor niets populair bij millennials: starters en young professionals, alleenstaanden en jonge stellen die een balans zoeken tussen wonen in een levendige stad en genieten van rust, groen en ruimte.

Voorzieningen

Met winkelcentrum De Terp, supermarkten Lidl, Albert Heijn en Dirk van den Broek, Gamma Bouwmarkt, een diversiteit aan horecazaken zoals bars, restaurants en koffiezaken, sportfaciliteiten en meerdere stadsparken in de wijk zijn alle voorzieningen binnen handbereik. Ook de Erasmus Universiteit & Campus, de wijk Kralingen en het bruisende stadscentrum van Rotterdam zijn binnen 20 minuten bereikbaar.

Door vele verduurzamings-maatregelen draagt The Scorpio energielabel A.

Groen leven

Deze generatie leeft bewust en groen, bij The Scorpio zijn zij aan het goede adres. Door vele verduurzamingsmaatregelen draagt The Scorpio energielabel A. Bewoners genieten hierdoor van een comfortabel leefklimaat en lage energielasten. Ook zijn er meerdere laadstations voor elektrische auto’s aanwezig, die onderdeel uitmaken van het totale duurzame mobiliteitsconcept van Fleet Facilities waarbij ook elektrische deelauto’s gebruikt kunnen worden.

Contact

Meer weten over The Scorpio?

Voor informatie over beschikbaarheid en prijzen neem contact op met Van ‘t Hof Rijnland.

Ga naar Van 't Hof Rijnland